Over Mij

Welkom bij mijn massagepraktijk BodyCraft.

Mijn naam is Jos van Schuppen, gelukkig getrouwd met Caroline. Ik heb 4 prachtige volwassen zoons, waarvan er 2 zijn getrouwd. Inmiddels ben ik ook opa geworden van een geweldige kleindochter.

Met de start van mijn massagepraktijk heb ik mijn hart en mijn passie gevolgd. Het was een jongensdroom om ooit dit prachtige vak te mogen beoefenen.

Nadat ik van mijn eerste passie, de kleding branche, afscheid moest nemen, omdat ik door een burn-out lichamelijk niet verder kon op dat moment, is er na een periode van herstel een nieuwe uitdaging en passie op mijn pad gekomen.

Inmiddels ben ik gediplomeerd massagetherapeut en klachtenbehandelaar. Ik heb meerdere opleidingen mogen volgen en door mezelf steeds verder te ontwikkelen in het massage vak, ben ik sinds 1 oktober 2015 actief als massagetherapeut.

Nu bijna een jaar verder heb ik al veel mensen positief mogen helpen d.m.v. klachtenbehandeling, sportmassage, ontspanningsmassage of heerlijk preventief masseren om klachten te voorkomen.

Zelf heb ik en mijn gezin enkele jaren geleden gezonde keuzes doorgevoerd in ons leven. Op alle gebieden proberen we de 6 pijlers, die je op de site van BodyCraft kunt vinden, ook werkelijk na te leven.

Uit ervaring mag ik inmiddels zeggen dat een vitaal en gezond leven ons lichaam en geest veel gezondheid en positieve levenskracht te bieden heeft. Hierdoor mag je veel positieve energie ervaren.

Tijdens de massages informeer ik u heel graag hoe u door mijn behandelingen en door positieve keuzes te maken in uw leven deze 6 pijlers kan nastreven en bereiken.

U bent van harte welkom om kennis te maken en voor een intake gesprek en behandeling. Aan de hand van deze eerste kennismaking zullen we eventuele lichamelijke klachten in kaart brengen en aan de hand daarvan samen een behandelplan opstellen.

 

Ontspannen groet,

Jos van Schuppen