Huisregels

Ik streef er naar om u op een ontspannen en hygiënische manier te behandelen. Om dit samen met u te bereiken heb ik hieronder de huisregels staan die ik toepas in mijn praktijk. Lees ze goed door voor de eerste massage.

Hygiëne vind ik erg belangrijk, vandaar dat ik van mijn cliënten verwacht dat zij hier ook zorg voor dragen.

In verband met de hygiëne gebruik ik eigen badlakens. Deze worden na elke behandeling gewassen. U hoeft dus geen eigen badlakens mee te nemen.

Voor aanvang van de eerste behandeling wordt altijd een intakegesprek gehouden met betrekking tot uw gezondheid en uw medische verleden.

Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.

Eventueel medicijngebruik dient u mede te delen. In een aantal gevallen is een aanpassing van de behandeling noodzakelijk.

Er kan niet behandeld worden als er sprake is van koorts, infecties, hart- of vaataandoeningen, besmettelijke huidaandoeningen, overmatig gebruik van drank of drugs, slechte algemene gezondheid en de eerste drie maanden van een zwangerschap.

Bij twijfel over een aandoening of blessure wordt de behandeling gestaakt en verwijs ik u door naar een specialist of arts. Als u onder behandeling bent is het raadzaam om eerst te overleggen met de behandelaar of een massage tijdens de behandelperiode toegepast mag worden.

Massagepraktijk BodyCraft is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie, zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwan- gerschap, blessures en medicijngebruik.

Massagepraktijk BodyCraft is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

Zet tijdens de behandeling uw mobiele telefoon uit.

Drink voor de massage voldoende water. Hierdoor zal je lichaam al tijdens en vooral na de massage optimaal herstellen.

Drink na de massage altijd voldoende water om alle afvalstoffen uit uw lichaam te verwijderen. Dit zal de eventuele na-reactie op de behandeling ook ten goede komen.

Ik kan altijd besluiten om met gegronde redenen iemand niet toe te laten tot de praktijk en ook niet te behandelen.

Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van te voren kostenloos gewijzigd of afgezegd worden. Bij het niet tijdig annuleren kan Massagepraktijk BodyCraft 50% van de behandelingskosten in rekening brengen.

Bij Massagepraktijk BodyCraft kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor een respectvolle behandeling. Om misverstanden te voorkomen zal de masseur voorafgaand aan de massage met de klant overleggen hoe en op welke manier er behandeld zal worden. Ook tijdens de massage kunt u aangeven als u zich onprettig voelt. U kunt rekenen op een verzorgende massage waarin uw wensen voorop staan.